ENERGYFAÇADE: De gevel die energie geeft

Bij ENERGYFAÇADE gaat duurzaamheid hand in hand met hoogwaardig design. Dit innovatieve gevelsysteem combineert namelijk energie-opwekking met esthetisch design. De zonnepanelen van het systeem hebben een frameloos en strak design met een diversiteit aan dynamische en statische kleuren, waardoor het gebouw echt een duurzame eyecatcher wordt.

ENERGYFAÇADE is toepasbaar bij alle projecten waar extra duurzaamheidsambities gelden, zoals BENG, Nul-Op-de-Meter (NOM) en BREEAM, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Denk bijvoorbeeld aan woongebouwen, kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen of logistieke hallen. Kortom, overal waar duurzaamheid gezien mag worden.

MAAK EEN AFSPRAAK.
Heeft u interesse in de mogelijkheden van ENERGYFAÇADE. Of wilt u een integraal projectadvies? Wij gaan graag met u in gesprek. Vul het formulier hiernaast in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

MEER INFORMATIE.
Op onze website vindt u meer informatie over ENERGYFAÇADE.U kunt ook hier onze brochure downloaden.Brochure ENERGYFAÇADE

Ik wil contact