WHITEPAPER ‘INTEGRALE AANPAK VOOR EEN GEZONDER EN TOEKOMSTBESTENDIGER ONDERWIJSGEBOUW’

Veruit de meeste onderwijsgebouwen hebben een matig tot slecht binnenklimaat. Dit heeft een negatieve invloed op de leerprestaties en verhoogt het ziekteverzuim. Daarnaast is de milieu-impact van de gebouwen vaak te hoog. Voor een onderwijsgebouw, dat zeker 40 jaar meegaat, zouden de ambities toch veel hoger moeten liggen? Met een andere benadering van de bouwopgave is dit heel goed mogelijk.

Onderwijsgebouwen schieten dus vaak tekort op het gebied van binnenklimaat en duurzaamheid. Daarom hebben we samen met DGMR, NIBE en bba Binnenmilieu onderzocht wat de beste aanpak is om onderwijsgebouwen te realiseren. Daarin stelden we altijd het welzijn van docenten en leerlingen centraal. Zij maken tenslotte iedere dag gebruik van het gebouw. Daarnaast hebben we gekeken naar de beste oplossingen voor een minimale milieu-impact van het gebouw. Een gebouw dat klaar is voor de toekomst dus.

Over de analyse, het onderzoek en praktische oplossingen voor betere onderwijsgebouwen kunt u lezen in ons 64 pagina’s tellend whitepaper. Een uniek en praktisch document voor iedereen die zich bezighoudt met renovatie en nieuwbouw van onderwijsgebouwen.

Download het gratis whitepaper
Door uw gegevens hiernaast in te vullen, ontvangt u direct een e-mail van ons met een downloadlink. Zo kunt u direct met het whitepaper aan de slag. Wilt u liever een gedrukt exemplaar ontvangen? Laat dan ook uw adresgegevens achter.

Whitepaper aanvragen