Integrale aanpak voor ‘Beter Wonen in Nederland’

We staan voor de complexe opgave om het bestaande vastgoed in Nederland te verbeteren. Woningen moeten energiezuiniger én gezonder worden gemaakt. Tegelijkertijd moeten woningen betaalbaar blijven. Maar hoe gaan we dit met elkaar realiseren? Momenteel is de aanpak te gefragmenteerd en ligt de focus te veel op energiebesparing alleen. Terwijl Beter Wonen draait om mensen! De bewoner bepaalt uiteindelijk het succes van de renovatie. 

Onderzoek naar Beter Wonen in Nederland
Hoe kan het beter? Om dit uit te zoeken zijn wij binnen Saint-Gobain Projects een onderzoek gestart samen met specialisten van Arcadis, DWA, W/E adviseurs, Making Space en de Woonbond. Het duidelijke doel daarbij was om de behoeften van alle belanghebbenden te integreren bij de verbeteringreep. 

Het resultaat is een integrale aanpak waarmee u overzicht en grip houdt op het renovatie- en transformatieproces. Het speciaal ontworpen Integraal Prestatie Dashboard en de daaraan gekoppelde modulaire aanpak maakt een project inzichtelijk voor alle betrokken partijen. Zo bereiken we het gewenste eindresultaat: een gezonde, duurzame en (financieel) efficiënte woning voor de komende 15, 30 of zelfs 50 jaar.

MAAK EEN AFSPRAAK.
Heeft u interesse in onze integrale aanpak? Onze specialisten Marloes Meer of Michiel Susebeek gaat graag met u in gesprek. Vul het formulier hiernaast in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.